Böngészője nem támogatja a JavaScript-et! Tanulási Technikák Tárháza | Streszoldó technikák, azaz Gyógyító találkozások
Főoldal
slider_1 slider_2 slider_3 slider_4 slider_5 slider_6 slider_7 slider_8

Csináljunk Mi is Zenekart

Minden hétfőn 16.30-17.30-ig tartunk foglalkozást.

Speciális színes kotta módszer játékosságának és egyszerűségében rejlő nagyszerűségének köszönhetően a zenélni vágyó gyerekek és felnőttek könnyedén   elsajátíthatják az együtt zenélés örömét. A módszer lehetőséget nyújt az egészséges  és a sajátos nevelési igényű gyerekek és fiatalok zenei nevelésére is. A speciális színes kotta segítségével könnyen elsajátítható a kottaolvasás eddig bonyolultnak hitt tudománya. Nálunk minden korosztály megtalálja a számára megfelelő tudásszintű csoportot.  A Tantechtár tanárainak köszönhetően ritmushangszerek mellett furulya, gitár és zongora ( szintetizátor) is helyet kap zenei oktatásunkban.

ONLINE JELENTKEZÉS

Gyermek agykontroll tanfolyam

gyermek agykontroll2015 május 9.-10.

Előadó: Pétercsák Maxim

Érdeklődni:

info@tantechtar.hu vagy 0630/3306641

Jelentkezés: telefonon, weboldalon, emailben

 

ONLINE JELENTKEZÉS

bővebben >>

Streszoldó technikák, azaz Gyógyító találkozások

2014 December 11.
 

ONLINE JELENTKEZÉS

bővebben>>

Villámolvasás titkai

2015 január 17-18

Érdeklődni:

info@tantechtar.hu vagy 0630/3306641

 

ONLINE JELENTKEZÉS

 

bővebben >>

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

2015 január 29.- február 1.

ONLINE JELENTKEZÉS

bővebben>>

Várjuk óvodapedagógusok, tanítók jelentkezését!

Pályázatnyertes tanulás módszertani központunkban tanfolyamokat indítunk óvodapedagógusi, pedagógusi, andragógiai, vagy a zeneoktatás terén gyakorlattal. minimum érettségi végzettséggel rendelkező érdeklődőknek, akik részt szeretnének venni egyedülálló, interaktív, sikerélmény központú zeneoktatási módszerünk elsajátításában és országos szintű megismertetésében.

Hangszeres zenei játék elsajátítása nem kor függő, felnőttek és 3 éves kortól   gyerekek részére is megnyitjuk az utat az önálló hangszeres játék felé.

Külön kidolgozott programmal rendelkezünk, mely lehetővé teszi a sajátos nevelési igényű gyermekek oktatását, fejlesztését.

Célunk, hogy a Speciális Szines kotta módszer segítségével minél több gyermekhez és felnőtthöz eljuttassuk módszerünk szakképzett oktatóink révén. Végzett oktatóink munkáját folyamatosan figyelemmel kísérjük és támogatjuk. Akár vállalkozásuk indítását, pályázati lehetőségeiket felmérjük és segítjük.

Várjuk jelentkezésük!